Το ιστολόγιο της ένωσης πολιτών Νομού Καβάλας Σαΐτα

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2008

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤA ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

Ο ανώνυμος έχει δίκιο στα θέματα που θέτει ως προς το ποιος αποφασίζει και με ποιες διαδικασίες την αναβολή της συνάντησης. Βρέθηκα στην θέση ως διαχειριστής του ιστολογίου να είμαι εγώ αυτός που αποφάσισε, καθώς είμαι αυτός που έχει την δυνατότητα να κάνει την ανακοίνωση. Θεωρώ ότι αυτό δεν θα πρέπει να είναι αρμοδιότητα του διαχειριστή του ιστολογίου, καθώς ο ρόλος του πρέπει να είναι αυστηρά διαχειριστικός και όχι να εμπεριέχει στοιχεία εξουσίας. Προτείνω από εδώ και πέρα, την αρμοδιότητα της διοργάνωσης της επόμενης συνάντησης, της επιλογής του χώρου και της μετάθεσης της αν χρειαστεί, να την έχει ο προεδρεύων στην προηγούμενη, ώστε να μην βρίσκεται η ‘εξουσία’ αυτή στα χέρια ενός ανθρώπου και να μην δημιουργηθεί άλλη φορά τέτοιο θέμα.
Κάτι άλλο σημαντικό είναι το όνομα του σχολιαστή. Κανονικά δεν θα έπρεπε να λαμβάνονται υπόψη και να απαντώνται τα ανώνυμα σχόλια. Μπορεί πολύ άνετα να προέρχονται από troll, ή από ανθρώπους που θέλουν απλώς να δημιουργήσουν πρόβλημα στη Σαΐτα. Θεωρώ ότι αυτή τη φορά έγινε από παραδρομή. Αν κάποιος δεν θέλει να ανακοινώσει το όνομα του σε ένα χώρο στον οποίο υπάρχει δημόσια πρόσβαση (επιλογή που την θεωρώ σεβαστή), μπορεί να χρησιμοποιήσει ψευδώνυμο, το οποίο θα ανακοινώσει στη συνάντηση της Σαΐτας.
Τέλος ζητάω ως προσωπική χάρη να χαμηλώσουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης, για ένα διαδικαστικό θέμα στο οποίο αποδεδηγμένα δεν υπήρχε κακή πρόθεση από κανέναν.

Ο διαχειριστής του ιστολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: