Το ιστολόγιο της ένωσης πολιτών Νομού Καβάλας Σαΐτα

Τρίτη 18 Μαρτίου 2008

ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

Η οριστική ημερομηνία για την συνάντηση της Σαΐτας είναι Δευτέρα 24 Μαρτίου στις 8:00 το απόγευμα στο καφέ Ρόδον

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι θα γίνει βρε παιδιά. Παίζουμε με τις ημερομηνίες;
Και ποιός αποφασίζει τελικά;
Και με ποιές διαδικασίες;
Αν για κάποιους η ΣΑΙΤΑ είναι τέταρτη ή πέμπτη επιλογή για το πού θα πιούν τον καφέ τους δεν υπάρχει πρόβλημα.
Ας μας το πούν όμως.

saita είπε...

Οι ημερομηνίες άλλαξαν γιατί συνέπεσαν με άλλες εκδηλώσεις ενδιαφέροντος πάρα πολλών μελών της Σαΐτας, οι οποίες ανακοινώθηκαν μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας στο blog..
Συγκεκριμένα στην αρχική ημερομηνία 17Μαρτίου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο Oceanis για τις ανανεώσιμες μορφές ενέργειας, ως συνέχεια της κινητοποίησης κατά του εργοστασίου λιθάνθρακα στην οποία συμμετείχε η Σαΐτα.
Την Τετάρτη 26 υπάρχει (όπως μπορείτε να διαβάσετε στα σχόλια) εκδήλωση του συλλόγου προστασίας παραδοσιακών κτιρίων Καβάλας για την πλατεία Μακέδου στην Νέα Βιβλιοθήκη, θέμα για το οποίο θα συζητήσουμε στην συνάντηση της Σαΐτας.
Έχετε δίκιο ότι δεν είναι όμορφο να αλλάζουμε συνεχώς ημερομηνίες, αλλά είσαστε άδικος στα περί καφέ…

Ανώνυμος είπε...

Ας είναι. Ίσως ήταν υπερβολικα τα περί καφέ, αλλα να υπολογίζετε ότι όλοι έχουμε προγράμματα και καλό θα είναι να υπάρχει εποικοινωνία(ερώτηση έστω μέσω του μπλόγκ) προς όλους ώστε η απόφαση να είναι κοινή εφ όσον απ όσο γνωρίζω δεν υπάρχουν πρόεδροι αλλά οι αποφάσεις παίρνονται συνεναιτικά
Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Μια και ήμουν παρούσα όταν ελήφθη η απόφαση για τις μεταθέσεις των συναντήσεων θα χαρώ πολύ να σου εξηγήσω τί συνέβη και άλλαξε δύο φορές η συνάντηση. Μάλιστα έχω και κάποια πρόταση για το πώς μπορεί αυτό να αποφευχθεί στο μέλλον.
Αλλά πρώτα θα ήθελα να μου πεις δύο-τρία πράγματα:
1. Το όνομά σου.
2. Ποια διαδικασία πιστεύεις ότι παραβιάσθηκε από αυτές που είχαμε μέχρι σήμερα συμφωνήσει και μάλιστα σε τέτοιο σημείο ώστε να σου προκαλέσει αυτήν τη σημαντική ενόχληση.
3. Πιστεύεις ότι λαμβάνοντας υπ' όψιν επιθυμίες και γνώμες περισσότερων μελών μας και αφήνοντας δευτερεύοντα ζητήματα όπως το που και το πότε θα συναντηθούμε (μια και σημαντικά για μένα είναι όσα θα πούμε και θα πράξουμε κατά και μετά τη συνάντηση) να αποφασισθεί σε πιο χαλαρή διαδικασία, μειώνει τη συναίνεση, τη διαφάνεια τη δημοκρατικότητα λειτουργίας και την πολυφωνία της Σαϊτας;
Δε θα συνεχίσω -ακόμη κι αν συμπληρώσεις το σχόλιό σου- εδώ γιατί δεν ξέρω ποιος είσαι (προφανώς κάποιο νέο μέλος που δεν έλαβε μέρος στις προηγούμενες συναντήσεις για να καταλάβει με ποιο πνεύμα λειτουργούμε) και επειδή θεωρώ ότι αυτά λύνονται από κοντά στις συναντήσεις, όπου όλα τα μέλη θα μπορούν να πάρουν θέση και όχι μόνο όσα έχουν ευχέρεια στη χρήση του διαδικτύου.
Κατερίνα Μάλλιου

Ανώνυμος είπε...

O Ορέστης ο Μαντζουράνης ζήτησε να αντιγράψω εδώ αυτό που είδε στην Ξάνθη και του φάνηκε πολύ ωραία ιδέα (και σ΄εμένα επίσης!:
Κάδοι ανακύκλωσεις σε πάρκιγκ, έτσι ώστε να μπορείς να μεταφέρεις τα σκουπίδια σου εκεί με το αυτοκίνητο επ΄ευκαιρία της στάθμευσής σου στο πάρκιγκ.
Ορέστη, μια και δεν τα έγραψα τόσο καλά όσο μου τα είπες, έλα να τα επαναλάβεις στη συνάντηση.
Κατερίνα Μάλλιου